Hukuki Tercüme Nedir?

Alle Yeminli Tercüme Bürosu yirmiden fazla resmi dilde, alanında profesyonel olan uzman kadrosu ile güvenilir ve hızlı bir şekilde Hukuki Tercüme Hizmeti vermektedir.


Hukuki Tercüme, hukuki nitelik taşıyan belgelerin tercüme edilmesi için sunulan hizmete denir. Alle Yeminli Tercüme Bürosu olarak yirmiden fazla dilde Hukuki Çevirilerinizi yapmaktayız. Hukuk alanında gerçekleşen çalışmalar veya alınan kararların tercümesini titizlikle tamamlanır ve sizlere teslim edilir. Mahkeme Kararı Çevirisi, Tanık İfadeleri Çevirisi, Bilirkişi Rapor Çevirisi, Pazarlama Sözleşmeleri Çevirisi, Yönetmelik Çevirisi, Adli Talep Formu Cevirisi, Boşanma Belgesi Çevirisi, İhtarname Çevirisi, Beyanname Çevirileri, Patent Çalışma Çevirisi, Hukuki Yazışma Çevirileri ve Satış Sözleşme Çevirileri gibi hukuksal çevirileriniz üzerinde Hukuksal Tercüme Hizmeti vermekteyiz. 


Hukuki Tercümelerde, hedef dil ile kaynak dil arasındaki dönüşümün oldukça önemli olduğu Hukuki Çeviri metinlerinde hataya yer yoktur. 


Hukuki Alanda Yapılan Tercümelerin Özellikleri Nasıl Olmalıdır?


  • Hukuki terimlerin kullanımına ve anlamlarına dikkat edilmelidir,
  • Hukuki Çevirilerde yorum yapılmaz ve metne bağlı kalarak anlamın kaybolmamasına dikkat edilir,
  • Gerekli durumlarda kaynak dilin hukuksal sistemleri incelenmelidir ve çeviri sırasında dikkate alınmalıdır,
  • Hukuki terimlerin birbiri ile örtüşmesi adına her iki dilde yer alan hukuksal terimlere hakim olmak gerekir,
  • Tercüme yapılırken her iki tarafa da tarafsız ve adaletli bir şekilde davranılması gereklidir.


Hukuki Tercüme alanlarında kaliteli seçeneklerden faydalanmak istiyorsanız, gideceğiniz Tercüme Bürosunun deneyimine dikkat etmeniz gerekmektedir. Hizmet almak istediğiniz Tercüme Bürosunun Hukuki Tercüme alanında başarılı ve deneyimli olması size avantaj sağlamaktadır. Bu nedenle Tercüme Bürosu seçimi oldukça önemlidir. 


Hukuki Çeviri hizmetlerimizle ilgili Hukuki Tercüme sayfamızı inceleyebilir ya da belgeleriniz için fiyat teklifi almak için ücretsiz ve hızlı bir şekilde Teklif Alabilirsiniz.


Yeminli Hukuk Tercüme


Hukuk alanda tercüme, uzman tercümanlar tarafından yapılması gereken bir tercüme çeşididir. Bazı Hukuki Tercüme yapılan belgelerinizin resmi kurumlarda geçerli olmaları için noter onayına ihtiyaç duyulmaktadır. Yeminli tercümanlar tarafından yapılan Hukuki Tercümelerin noter tarafından onaylanması halinde belgenizin resmi geçerliliği mümkün olacaktır. Hukuki Çeviri yapılmasını planladığınız belgelerinizi bize online olarak ya da elden teslim edebilirsiniz. 


Noter Onaylı Hukuki Tercümeler de ücretlendirme yeminli tercüman ücreti ve noter onay ücreti olarak ayrı ayrı hesaplanmaktadır.



Yorumlar

Popüler Yayınlar