Yeni Web Sitemiz Yayında!

Yeni Web Sitemiz Yayında!

2012 yılında Ankara'da kurulan Alle Tercüme Bürosu olarak çeviri sektöründeki faaliyetlerimize tüm hızımızla devam ediyoruz. Alanında uzman ve çeviri yaptığı dilde yetkin yeminli tercümanlarımızla yeminli tercüme hizmetlerimizi sürdürürken yenilenen internet sitemizle sizlere çok daha pratik ve hızlı bir deneyim vadediyoruz.

 Web Sitemizin yeni adresi; www.alletercume.com.tr

Alle Tercüme Bürosu olarak yenilenen internet sitemiz ile www.alletercume.com.tr adresinden hizmet vermeye devam ediyoruz. Kullanıcı dostu yeni tasarımıyla ziyaretçilerine daha hızlı ve pratik bir hizmet sunan www.alletercume.com.tr'nin şık dizaynı sayesinde aradığınız menülere ve sayfalara çok daha kolay bir şekilde erişebilirsiniz. 

Yeni Web Sitemizin Amacı

Alle Tercüme Bürosu'nun yenilenen internet sitesi bir yandan kullanıcı deneyimini iyileştirirken diğer yandan sektöre yön verecek çalışmalara da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

  • Yenilenen internet sitemizde çeviri hizmetleriyle birlikte sektördeki çeşitli konularda daha detaylı bilgiler sunuyoruz.
  • Sipariş ve bilgilendirme süreçlerini kolaylaştıran adımlar atarak kullanıcılarımızın çözüme daha çabuk ulaşmasına imkan tanıyoruz.
  • Kullanıcıların sipariş süreçlerini daha keyifli ve pratik bir şekilde yönetmelerini sağlıyoruz. 
  • Kurumsal hizmet ilkelerimiz çerçevesinde firmalara daha etkili ve profesyonel hizmetler sunmaya devam ediyoruz.

Yayın Dillerimiz

Yeni internet sitemizde de çoklu dil desteği sunmaya devam ediyoruz. Alle Tercüme Bürosu olarak yenilenen sitemizde şu dil seçenekleri bulunuyor:

  • Türkçe
  •  İngilizce
  •  Rusça
  •  Arapça
  •  Farsça

Kurumsal Müşterilerimize Özel Hizmetler

Yenilenen Alle Tercüme Bürosu sitesinde kurumsal müşterilerimiz için özelleştirilmiş ayrıcalıklı hizmetler sunuyoruz. İhtiyaçları doğrultusunda kurumsal müşterilerimizle detaylı bilgiler paylaşıyoruz. Kurumsal müşteri temsilcimiz sayesinde süreci daha interaktif ve pratik bir şekilde yönetiyor, verimli bir bilgi alışverişi ortamı oluşturuyoruz.

Özel Tasarlanmış Fiyatlandırma Formu

Yenilenen internet sitemizin bilgisayar, akıllı telefon ve tablet gibi tüm cihazlarla uyumlu tasarımı sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde çeviri fiyatlandırma formunu kullanabilirsiniz. Pratik bir şekilde işleminizi tamamladıktan kısa bir süre sonra müşteri temsilcimiz tarafından kısa sürede size dönüş sağlanacaktır.

Sosyal Medyada Daha Aktif Bir Süreç Bizi Bekliyor

Alle Tercüme Bürosu olarak yeni dönemde internet sitemize ek olarak sosyal medyada da daha aktif bir şekilde yer alacağız. LinkedIn, YouTube, Instagram, Twitter, Facebook, Medium, tumblr başta olmak üzere birçok sosyal ağda sektör ve çalışmalarımızla ilgili bilgiler paylaşacak, fayda odaklı içerikler üreteceğiz.

Tüm Bunlar Sadece Bir Başlangıç

Yeni dönemde düzenli ve disiplinli bir şekilde içerik üretim planımızı takip ederek her hafta çeşitli platformlarda sektöre ve hizmetlerimize dair verimli içerikler üreteceğiz. Böylece siz değerli müşterilerimizin hizmet alma süreçlerini çok daha keyifli ve verimli hale getireceğiz.

https://www.alletercume.com.tr/yeni-web-sitemiz-yayinda!

Yorumlar

Popüler Yayınlar