Rusça Tercüme Hizmeti

Rusça Belge Çevirileriniz alanında profesyonel ve yıllarca tam zamanlı olarak çeviri yapmış, deneyimli tercümanlar tarafından yapılmaktadır. Rusça-Türkçe ve Türkçe-Rusça gibi bir çok dil çiftleri arasında tercüme hizmetimiz bulunmaktadır.  


Akademik, medikal, teknik ve ticari vb. konularda ihtiyacınız olan bütün Rusça tercüme işlemlerinizde Alle Yeminli Tercüme Bürosu sizlere en kaliteli ve profesyonel desteği sağlar. Rusça Belge tercüme ihtiyaçlarınız için bizimle online olarak ya da direkt arayarak iletişime geçebilirsiniz. Rusçadan Türkçeye, Türkçeden Rusçaya başta olmak üzere +40 dilde çeviri hizmeti sunmaktayız. Belge çevirilerinizi sertifikalı, yeminli ve noter onaylı bir şekilde en hızlı  ve uygun fiyat garantisiyle yapmaktayız. 


Rusça Çevirilere Noter Tasdiki Yapılması

Gerekli olduğunda yeminli çeviri işlemlerinden sonra yapılacak olan işlem, tercümenize noter tasdiki yaptırmaktır. Diploma, vekalet, sözleşmeler, sabıka kaydı gibi resmi evraklarınızın tercümesinin ardından gerekli olduğu durumlarda çeviriniz ile beraber notere gidip noter tasdiki yapılması gerekmektedir. Yeminli tercümanlar tarafından tercüme edilen evraklarınızın onayını, tercümanın kayıtlı olduğu notere giderek kolaylıkla alabilirsiniz. 


Rusça Dilinden En çok Tercüme Edilen Belgeler

Rusça tercüme alanında en fazla istenen belge çeviriler aşağıdaki gibi listelenebilir: 

  • Diploma Çevirisi

  • Pasaport Çevirisi

  • Kimlik Çevirisi

  • Ehliyet Çevirisi

  • Ticari Sicil Belge Çevirisi

  • İkametgah Belge Çevirisi

  • Sabıka Kaydı Çevirisi

  • Nüfus Kayıt Belge Çevirisi

  • Öğrenci Belge Çevirisi

  • Transkript Çevirisi

  • Vekalet Çevirisi


Çevirisini istediğiniz belgenin işlemleri için proje yöneticimiz sizinle en yakından ilgilenir ve iş takibinizi yapar. Alle Yeminli Tercüme Bürosu kaliteli ve profesyonel bir şekilde size söylenen zamanda belgenizi tamamlanmış bir şekilde teslim eder. 


Rusça Sözlü Tercüman

Ardıl ve simultane tercüme hizmetlerinde deneyim sahibi olan deneyimli Rusça tercümanlarımız ile birlikte çalışmaktayız. Rusça sözlü tercümelerde seminerler, iş toplantıları, noterde sözlü çevirileriniz ve planlanan telefon görüşmeleri gibi tüm sözlü tercüme işlemlerinizde sizlere destek vermekteyiz. Yüksek kalitede uygun maliyetlerle Rusça sözlü tercüme hizmetleri için bize ulaşabilirsiniz. 


Rusça Medikal Çeviri

Medikal çeviri olarakta bilinen tıbbi çeviri, tıp ve sağlık alanlarında ihtiyaç duyulan bir çeviri türüdür. Reçeteler, ilaç  prospektüsleri, klinik çalışmalar gibi belgeler medika/tıbbi çeviri alanına girmektedir. Medikal Rusça çeviriler hayati önem taşıdığı için tercümeyi yapan kişi tarafından çevirinin doğru ve eksiksiz bir şekilde çevrilmesi gerekmektedir. 


Rusça medikal çeviriler teknik bir yapıya sahip oldukları için kaynak dilden hedef dile dikkatle tercüme edilmelidir. Medikal çevirilerde yorum olmamalıdır.


Rusça Hukuki Çeviri

Alle Yeminli Tercüme bürosu olarak Rusça başta olmak üzere +40 dilde hukuki çeviri hizmeti sunmaktayız. Rusça oldukça yaygın bir dil olduğu için Rusça tercümanlarımızın tamamı çeviri alanında profesyonel olarak eğitim almış kişilerden oluşmaktadır. Rusça tercüman kadromuz hukuki alanda karşılaşılabilecek tüm terimlere hakim olarak çeviri işlemlerini tamamlamaktadır. Doğru, güvenilir ve kaliteli bir Rusça Hukuki Tercüme ihtiyaçlarınız için bize ulaşabilirsiniz.


Yorumlar

Popüler Yayınlar